Bungalowparken in Nederland

Wie kent ze niet: Landal Greenparks, Roompot vakanties en Centerparcs. Dit zijn dé aanbieders van bungalowparken in Nederland. Totaal telt Nederland zo’n 300 bungalowparken. Keuze genoeg dus! Bungalows worden als erg comfortabel gezien. Geen tent opzetten, geen caravan achter de auto en toch een eigen plekje op de camping met onder andere een koffiezetapparaat en een lekker bedje.

Bungalowparken in Nederland bij attractieparken
Waarom niet een bezoek aan een attractiepark combineren met vakantie in een bungalow! Bijvoorbeeld bij Libéma Vakantiepark Beekse Bergen. Dit Brabantse attractiepark is omgeven door water en groen. Of wat denkt u van Attractie- en Vakantiepark Slagharen? Daar kunt u kennis maken met de verborgen werelden of op ontdekkingsreis gaan. Slapen kan naast de normale bungalow in een stoere Colorado chalet of een heuse wigwam.

Een ander attractiepark met bungalowmogelijkheden is Vakantiepark Hellendoorn aan de voet van het Nationaal Park De Sallanse Heuvelrug. Om het park heen vindt u uitgestrekte heidevelden en prachtige bossen. Tot slot Vakantie- en Attractiepark Duinrell. Naast prachtige natuur nabij Wassenaar, bent u zelf op korte afstand van het strand!

Top 5 bungalowparken
Op nummer vijf in de top 5 bungalowparken staat: Center Parcs Sandur in Emmen (Drenthe). Op dit park staan vrijstaandebungalows, er is een uitgestrekt recreatiemeer en in de omgeving kunt u prachtig fietsen. Op nummer vier staat Hof Domburg in Domburg (Zeeland). Dit park heeft vijf sterren, bevindt zich vlakbij het brede Noordzeestrand en staat bekend om het luxe kuur- en beautycentrum, het subtropisch zwemparadijs en de verschillende restaurants.

Op nummer drie staat Centerparks het Meerdal in Horst America (Limburg). Vlakbij dit park vindt u natuurgebied De Peel en speciaal voor de kinderen is er BALUBA, het indoor kinderspeelparadijs. Op nummer twee staat Aquadelta in Bruinisse (Zeeland). Vlakbij dit park vindt u de golfbaan Grevelingenhout, en dorpjes en steden zoals Middelburg en Zierikzee. Tot slot dé nummer één: Center Parcs Limburgse Peel in Horst America (Limburg). Hier vindt u bossen, kunt u fietsen en wandelen, u kunt een bezoek brengen aan de stad Venlo of aan de kasteeltuinen.

Een tweede huis kopen op een bungalowpark
Voor veel mensen is het bezitten van een recreatiewoning een droom en een deel van deze groep gaat op het gegeven moment dan ook over op het kopen van een tweede huis in eigen land.

De aanschaf van een 2de woning kost natuurlijk veel geld en veel mensen overwegen dan ook om een deel van het jaar de accommodatie te verhuren en zodoende met het behaalde rendement de vaste lasten te kunnen compenseren. Als dit ook u doel is dan is de beste optie om een recreatiehuis te kopen op een bungalowpark. Vaak is het dan mogelijk om via de beheerder of verhuurorganisatie uw tweede huis te verhuren.

(Bron: http://www.vakantiekoffer.nl/)