Geweldige en betaalbare vakantie met andermans camper

Als je op vakantie gaat en de natuur in wilt gaan wil je meestal de vrijheid hebben om te kunnen kiezen waar je naartoe gaat en waar je verblijft, genoeg comfort hebben om te kunnen ontspannen en een beetje privacy hebben om in stilte van de natuur te kunnen genieten. Dit zijn nogal wat eisen, en als je dit ook nog voor een goede prijs wilt vinden zal het zeker niet makkelijk zijn. Maar met Goboony.nl is dit mogelijk; een perfecte vakantie voor een eerlijke prijs.

Wat is Goboony?

Goboony maakt deel van wat men tegenwoordig het “deeleconomie-systeem” noemt; dit wilt zeggen dat delen en collectief consumeren centraal staat. Net zoals je bijvoorbeeld via Uber een transportmogelijkheid kan vinden of via Thuisbezorgd eten kan bestellen, kan je via de website van Goboony andermans camper gemakkelijk huren om op vakantie te gaan.

Hoe werkt een camper huren bij Goboony??

Goboony werkt simpel. Je vult in waar en wanneer je op vakantie wilt gaan en de website zoekt een beschikbare camper voor je uit. Hoe tijdiger je op zoek gaat naar een camper, hoe groter het aanbod zal zijn en hoe meer kans je zal hebben om iets in je budget te vinden. Er is iets voor iedereen; van retro busjes en oldtimers tot supermoderne familiecampers. Een eenvoudige camper met basisuitrusting vind je al voor zo’n €250 per week.

Veilig op vakantie

Goboony zorgt ervoor dat je je vakantie in veiligheid tot een einde kan brengen. De campers zijn allemaal in goede staat en goed verzekerd. Meestal hoort pechhulp en een vervangende voertuig tot het pakket. Er is ook een eigen risico, maar dat verschilt afhankelijk van de camper en huurder.

Waarom op vakantie met een camper?

Door met een camper op vakantie te gaan ben je helemaal vrij! Je kiest zelf waar en wanneer je ergens naartoe gaat en hoelang je daar blijft, en er is niemand om je tegen te houden. Er zijn verschillende voordelen aan een camper gekoppeld, zoals meer spullen mee op vakantie te kunnen nemen dan als je bijvoorbeeld met de vliegtuig gaat. Met een camper ben je dan ook niet afhankelijk van het openbaar vervoer, wat sommige plaatsen makkelijker bereikbaar maken.
Als je kleine budget hebt is dit ideaal, aangezien veel camperplaatsen zeer voordelig zijn zoals bijvoorbeeld Camping Le Fayolan een camping met verschillende hoogteverschillen en direct gelegen aan het meer van Clairvaux.
Maar het fijnste aan een campervakantie is dat je er een geweldige roadtrip van kan maken; en samen met je familie en vrienden een leuke tijd kan hebben onderweg!

Comments are closed.