Bekijk Nederland vanaf boven

hot-air-balloon-300411_640Wil je Nederland graag eens van een andere kant bekijken tijdens een recreatief uitje? Boek dan een ballonvaart! Een unieke ervaring waar je nog lang over na zult praten. Leuk om bijvoorbeeld je partner cadeau te doen, of misschien zelfs wel je geliefde ten huwelijk te vragen. Natuurlijk kun je ook gewoon gezellig met je vrienden of familie dit uitstapje maken.

Er zijn talloze mogelijkheden om deze droom te realiseren en daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet.
Maak een ballonvaart met Greetzz Ballonvaarten
Via de website greetzz-ballonvaart.nl kun je diverse ballonvaarten boeken. Je kunt op diverse locaties in Nederland opstappen en dit kan al vanaf een bedrag van € 99,00. Kinderen zijn zelfs nog iets goedkoper uit en betalen € 85,00. Een ballonvaart die je hier boekt is inclusief een passagiersverzekering en een traditionele champagnedoop en -toast.Vaak is het ook mogelijk om een last minute te boeken. Je betaalt hiervoor wel wat extra’s, maar je geeft iemand tegelijkertijd een prachtige ervaring cadeau.

Wat is het beste tijdstip voor een ballonvaart?

Het beste tijdstip voor een ballonvaart is in de ochtend of avond. Een mooie zomeravond is het ideale moment om in een luchtballon te zitten en zo te genieten van een prachtig uitzicht.

Wanneer is het laatste moment geweest dat jij ervan droomde om te vliegen? Door middel van een ballonvaart kun je dit enigszins realiseren. Je zweeft namelijk als een vogel door het luchtruim.

Organiseer een origineel bedrijfsfeestje

Als ondernemer of personeelsvereniging kun je een leuk uitje regelen, door te kiezen voor een ballonvaart. Met elkaar beleef je een heerlijke tijd en kun je na afloop gezellig ergens een hapje gaan eten of een drankje doen.

Kortom, laat je verrassen en boek vandaag nog een ballonvaart!

Comments are closed.