Een dagje naar Diergaarde Blijdorp

blijdorpDiergaarde Blijdorp is één van de mooiste dierentuinen in Europa. Het is daarnaast één van de oudste dierentuinen in Nederland. Voor een gezellig dagje uit met de familie of vrienden kun je in Diergaarde Blijdorp prima terecht.

Je kids en jij zullen je er prima een dagje kunnen vermaken!

De leukste attracties in Diergaarde Blijdorp

De dierentuin is in 1855 opgericht en je kunt er uitstekend een dagje doorbrengen. Een van de nieuwste attracties in Blijdorp is bijvoorbeeld de vlindertuin Amazonica. Dit is momenteel de grootste vlinderkas van Europa.

De dierentuin staat daarnaast bekend om het Oceanium. Je kunt hier een magische reis maken over de bodem van de zee en langs diverse kustgebieden. Het Oceanium is in 2001 geopend en is een unieke reis door de onderwaterwereld van de zee. Leuk is ook het zeeleeuwenverblijf dat je hier aantreft. Je kunt hier met eigen ogen zien wat er zoal onder water uitgespookt wordt.

Wat kost een dagje weg naar Diergaarde Blijdorp?

Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Een volwassene betaalt € 21,00 en kinderen van 3 tot en met 12 jaar jaar betalen € 16,50. Breng je met meer dan 20 personen een bezoek aan de dierentuin, dan krijg je een korting van € 1,50 per persoon.

Kijk ook eens op actiepagina.nl/diergaardeblijdorp voor de leukste kortingen op de toegangsprijzen van tickets.

Hoe kun je Diergaarde Blijdorp bereiken?

Vanaf treinstation Rotterdam Centraal ben je in 12 minuten naar de ingang van de dierentuin gewandeld.

Verder kun je gebruik maken van de RandstadRail (Metrolijn E). Vanaf het metrostation Blijdorp is het ongeveer 10 minuten lopen naar de dierentuin. Je kunt ook de bus pakken. Buslijnen 33, 40 en 44 stoppen allemaal in de buurt van de dierentuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *