De top 3 leukste zwembaden van Nederland

TikibadNederland is een land vol met echte waterliefhebbers. Bij warm weer kunnen we heerlijk vertoeven bij de zee of bij een meer, maar wanneer het weer slechter is, zullen we uit moet wijken naar een binnen zwembad. Nederland telt ruim 700 zwembaden en daarom staan hieronder de beste 3.

1. Tikibad, Duinrell Wassenaar

De ontwerpers van het Tikibad hebben niet alleen aan de kleintjes gedacht, maar ook voor de mensen die van spanning en sensatie houden, is het Tikibad een geweldig leuk zwembad. De meest snelle en wildste glijbanen vindt je hier. En als je genoeg gezwommen hebt, kun je altijd nog een bezoekje brengen aan het aangrenzende pretpark.

2. De Scheg in Deventer

Knoop je bikini goed vast, want op de glijbanen in De Scheg in Deventer gaat het er wild aan toe. Naast de wildwaterbaan vind je er onder andere ook een reuzeglijbaan, een familieglijbaan en een wildwaterbaan. Misschien verwacht je hoge entreeprijzen voor dit zwembad, maar dat valt juist erg mee.

3. Sportiom in Den Bosch

Zomerse en winterse activiteiten kunnen bij de Sportiom gecombineerd worden: schaatsplezier en zwemplezier onder een dak. De aankleding van het bad is bijzonder, je hebt het gevoel in een grot aan het zwemmen te zijn. De spannende wildwaterbaan en de snellen glijbanen zijn de meest opvallende features van dit bad.

Post Tagged with , , ,
Comments are closed.