Nederland ontdekken door middel van een treinreis

NS_Dubbeldeks_interregiomaterieel_at_Amsterdam_CentraalIn Nederland zijn ongelofelijk veel plaatsen te vinden waar je zeker eens een dagje moet hebben doorgebracht. Een treinreis is een uitstekende manier om de Nederlandse steden eens van een andere kant te bekijken.

Op pad met je partner, vrienden of vriendinnen

Als je helemaal in het noorden van het land woont, zul je misschien niet zo snel een dagje in Maastricht doorbrengen. Waarschijnlijk heb je niet altijd even veel zin om zo lang in de auto door te brengen en weet je dat de reis erg vermoeiend kan zijn. Juist dan kan een treinreis heel plezierig zijn. Het kost je geen inspanningen, maar je kunt optimaal genieten van alles wat je om je heen ziet.

Een dagje treinen kun je gezellig doen met vrienden of vriendinnen. Misschien wil je partner ook graag mee. Neem wel iets leuks mee om te doen in de trein, want een treinreis van 3 uur duurt best lang.

Leuke uitjes

Een aantal leuke tips om te bezoeken met de trein zijn bijvoorbeeld steden zoals Rotterdam, Maastricht, Groningen, Haarlem, Den Haag, Den Bosch, Breda en het stadje Dordrecht. In elke stad zijn wel musea te vinden waar je heerlijk kunt rondstruinen en eettentjes die je voorzien van een lekker hapje eten. Een dagje shoppen mag natuurlijk ook. Genoeg ingredi├źnten dus om er een geslaagde dag van te maken.

Met korting reizen

Regelmatig zijn er speciale aanbiedingen van de NS bij winkels zoals het Kruidvat, de Blokker en de Hema. Je kunt dan op een voordelige wijze een dagje treinen door het gehele land. Wellicht kan het ook interessant zijn om eens naar de abonnementsvormen van de NS te kijken. Door te kiezen voor een abonnement van de NS kun je vaak voordelig en met korting met de trein reizen. Pak daarom die korting en ga ontspannen op reis met de trein.

Comments are closed.