Een top vakantie met een betaalbare huurauto

Vaak krijgen we de vraag over wat nou het beste werkt qua verkeer naar diverse vakantiebestemmingen. Maar dat is natuurlijk altijd afhankelijk van de eindbestemming die je voor ogen hebt. De zomervakantie van 2018 is al bijna in het zicht en als je nog niet hebt geboekt, dan raden we aan om dat wel al snel te doen. De tijd vliegt namelijk. Over nog geen 4 maanden is het al hartje zomer. Maar wat nou als je op vakantie wilt met de auto? Wat moet je dan doen? Je kunt een auto huren schiphol.

Veel bagage meer in een huurauto

Mocht je op vakantie gaan naar een camping of glamping in Italië, dan heb je natuurlijk meer bagage dan naar een all inclusive vakantie naar Turkije. Als je je bagage niet kwijt kan in je eigen auto, dan is het altijd een goed idee om een auto te huren met meer ruimte. Hierdoor kun je meer spullen meenemen zoals je eigen gaspitje en voedselvoorraden. Dat bespaart weer onnodige kosten!

Een autovakantie zonder GPS

De meeste zullen de kindervakanties van vroeger nog wel herinneren. Waar je je zusje of broertje je het bloed onder de nagels vandaan haalde en je ouders zeer chagrijnig werden bij het verkeer rijden naar de gewenste camping. Altijd ging er wel wat fout met het lezen van de kaart. Het voordeel van het huren van een auto is dat je altijd standaard gratis een GPS-systeem ontvangt waarbij je alles kan vinden in West-Europa. Zo hoef je niet constant verkeerd te rijden en beperk je de kans op ruzie wanneer iemand de kaart weer op z’n kop heeft zitten lezen.

Een auto of busje voor 7 of 9 personen

De ene familie heeft nou eenmaal meer kinderen dan de anderen. We snappen het ook dat als je dochtertje nog een extra vriendinnetje meeneemt je meer ruimte nodig hebt in de auto. In dat geval is het slim om een 7-persoons of 9-persoons busje te huren. Bij autoverhuur rotterdam airport kun je voor nog geen  €44,- per dag een mooie Ford Grand huren namelijk. Wil je een auto of busje huren? Zorg dan dat je je bewust bent of je een automatische transmissie huurauto huurt of een handgeschakelde.

Comments are closed.