Op zeilkamp in Nederland

zeilkamp zeelandEen originele vakantie beleven kun je uitstekend realiseren door op zeilkamp te gaan in Nederland. Op verschillende plekken in Nederland worden er mogelijkheden geboden om mee te doen aan zogenaamde zeilkampen. Dit is vooral erg leuk voor kinderen!

Wanneer je je kinderen graag een unieke vakantie cadeau wilt doen, kies dan voor een van de diverse zeilkampen in eigen land.

Een onvergetelijk vakantiekamp

Tijdens deze vakantie leren je kinderen met hun eigen leeftijdsgenootjes op een ontspannen wijze zeilen. De zeilkampen zijn te volgen in verschillende leeftijdscategorie├źn en er kan daarnaast gekozen worden uit diverse zeillessen.

Uiteraard doen ze dit onder begeleiding van een ervaren instructeur. Uiteraard is de veiligheid van je kinderen dan ook gewaarborgd op het water, zodat je ze met een gerust hart het water op kan laten gaan.

Verschillende aanbieders van zeilkampen in Nederland

In eigen land kun je prima terecht bij een aantal zeilaanbieders. Friesland is bijvoorbeeld een provincie waar je kunt kiezen uit verschillende zeilkampen. Dit kan onder andere bij Vinea. Naast het zeilen en surfen, worden er ook andere activiteiten georganiseerd waardoor de kids een onvergetelijke vakantie zullen beleven.

Andere favoriete zeilscholen kun je onder andere vinden op de website zeilscholen.nl. Je kunt altijd even contact opnemen met de klantenservice van de website wanneer je vragen hebt over het cursusaanbod.

Samen met je kinderen op zeilavontuur

Je kunt natuurlijk op een geheel andere wijze vorm geven aan zeilen. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om met het gehele gezin een zeilcursus te volgen op een zeilboot? Dit kan onder andere bij Zeilschool de Vuntus in het ’t Gooi. Dit kun je natuurlijk prima gebruiken als voorbereiding op een eventuele zeilvakantie in het buitenland in een later stadium.

Voldoende mogelijkheden dus om er een leuke en sportieve zomervakantie van te maken dit jaar!

Post Tagged with , ,
Comments are closed.