Een dagje zwemplezier in het Tikibad

tikibadVoor een dagje zwemplezier in Nederland ben je bij het Tikibad aan het goede adres. Dit Tikibad is zelfs meer dan een tropisch zwemparadijs. Er zijn maar liefst 11 glijbanen te vinden in het Tikibad en het is bovendien het grootste glijbanenparadijs die er in de Benelux te vinden is.

Je kunt ervoor kiezen om alleen een dagje door te brengen in dit tropisch zwemparadijs, maar je kunt het ook combineren met een dagje uit naar het attractiepark Duinrell. Net wat je zelf wilt! De prijzen voor het Tikibad liggen tussen de € 15,00 en € 27,00. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.

De veiligheidsregels van het Tikibad

Voordat je een dagje boekt naar het Tikibad, is het verstandig om de veiligheidsregels goed door te nemen. Zo zijn er strenge lengte-, gewichts- en veiligheidseisen waar je rekening mee moet houden. Voor kinderen kleiner dan 1.20 meter gelden speciale veiligheidsregels.

Maak er een leuk dagje uit van

Voor een leuk dagje uit met het gezin, ben je bij het Tikibad zeker op de goede plek. Natuurlijk kun je er ook een dagje met je vrienden doorbrengen. Ook is het Tikibad zeer geschikt voor een kinderfeestje, schoolreis of groepsbezoek. Jullie zullen er met elkaar in elk geval een plezierige dag aan beleven.

Kortom, boek vandaag nog en ervaar met elkaar hoe leuk het Tikibad is en kan zijn!

Bron afbeelding: duinrell.nl/tikibad

Comments are closed.