Een recreatief uitje: sportduiken

OLYMPUS DIGITAL CAMERABen je op zoek naar een leuk recreatief uitje? Wellicht is sportduiken een leuke optie om eens te proberen. Het prettige bij sportduiken is dat er geen sprake is van competitie, maar dat ieder op geheel eigen manier vorm geeft aan deze sportieve activiteit.

Sportduiken in Den Helder

In het Aquacentrum Den Helder kun je alleen of met vrienden en/of familie gaan sportduiken. Naast zwemmen en recreƫren, heb je hier de mogelijkheid om te gaan sportduiken of vrij duiken. Een bijzondere gebeurtenis die je niet aan je voorbij mag laten gaan. Je kunt het natuurlijk ook als origineel cadeau geven aan je beste vriend of vriendin!

Uiteraard kun je deze dag verder invullen met een overheerlijke lunch of het zwemmen in de overige baden. Je kunt ook de zogenaamde kano route bevaren, deze wordt ook wel de Napoleon route genoemd. Kortom, genoeg activiteiten dus voor een leuk dagje uit!

Duiken na het behalen van een duikbrevet

Misschien heb jij je duikbrevet al gehaald? Juist dan is er in Den Helder ook plek voor jou. Je kunt namelijk gebruikmaken van de zogenaamde duiktoren. Bovendien kun je de keuze maken voor een duikkaart die 2 jaar geldig is. Met deze 12 duiken kaart kun je komen sportduiken in Den Helder wanneer je maar wilt.

Comments are closed.