Kampeertrends

glampingWanneer je wilt gaan kamperen wil je natuurlijk wel voldoen aan de laatste trends. Er zijn diverse trends op kampeergebied die absoluut de waard zijn om mee te nemen tijdens je kampeervakantie.

Ga je een bezoek brengen aan de kampeerwinkel? Vraag dan zeker even na wat de trends van dit moment zijn. Om je een indruk te geven, volgen hier een aantal trends voor je op een rijtje.

Glamping

Glamping is de trend van 2014. Dit betekent ultra luxe kamperen. Bij deze vorm van kamperen hoef je zelf geen tent op te zetten. Binnen Europa vind je bijvoorbeeld verschillende volledig ingerichte campings waar je kunt verblijven tijdens je kampeervakantie. Kijk bijvoorbeeld eens op internet. Hier vind je verschillende campings waar je luxe kunt kamperen.

Kamperen in combinatie met een treinreis

Een andere trend op het gebied van kamperen, is het kamperen combineren met een treinreis. Je reist dan bijvoorbeeld met de auto naar een camping toe en vanuit daar maak je diverse mooie uitstapjes met de trein. Het is een vakantie die de laatste jaren steeds populairder wordt. Landen die deze mogelijkheden bieden zijn bijvoorbeeld Frankrijk en Italië.

Bijzondere kampeerervaringen

De camper of caravan hoef je inmiddels niet meer mee te nemen op vakantie. Want alles draait namelijk om luxe kamperen en bijzondere ervaringen. Een unieke beleving kun je onder andere opdoen door bijvoorbeeld een nacht door te brengen in een boomhut. Maar ook een safaritent, of een drijvende lodge op het water behoren tot de mogelijkheden in 2014.

Verschillende keren per jaar wordt er een kampeershow gegeven in Nederland. Op deze shows vind je alle kampeertrends van de laatste tijd. De laatste show is bijvoorbeeld gehouden in Gorssel. Natuurlijk kun je ook bij de kampeerwinkel vragen naar de laatste kampeertrends.

Post Tagged with ,
Comments are closed.