Kamperen in Groningen

Wil je eens op een andere manier een kampeervakantie mee maken? Boek dan een kampeervakantie in Groningen. Er zijn talloze mogelijkheden om een goedkope kampeervakantie in Groningen te boeken en tegelijkertijd te genieten van de mooie omgeving. Uiteraard kunnen de kinderen gewoon mee op vakantie!

Campings in Groningen

Wil je dichtbij het hartje centrum van Groningen kamperen, dan kun je prima terecht op Camping Stadspark. Deze camping is gelegen aan de rand van de stad in Groningen, maakt onderdeel uit van een oud Engels park en ligt slechts op 3 kilometer afstand van de stad. De meren Hoornseplas en Paterswoldsemeer bieden de mogelijkheid om lekker te kunnen zwemmen en natuurlijk kunnen de kids zich verder uitstekend vermaken in de speeltuin.

Een andere camping waar je uitstekend kunt verblijven tijdens je vakantie in Groningen is bijvoorbeeld Camping De Watermolen. Je hebt alle mogelijkheid om heerlijk tot rust te komen en de stress van thuis achter je te laten. Er is voldoende groen in de omgeving te vinden. Wifi is aanwezig en je kunt in de omgeving uitstekend zwemmen en vissen. Uiteraard kun je ook altijd een uitstapje maken naar Friesland.

De mooiste bezienswaardigheden in Groningen

Tijdens je verblijf op de camping in Groningen, is het natuurlijk de moeite waard om een bezoek te brengen aan de mooiste attracties in de provincie. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan Nationaal Park Lauwersmeer. Je kunt hier prachtige bloemsoorten en diverse vogels vinden. Een bezoek aan de Zeehondencrèche zal een onvergetelijke indruk op jou en je kinderen achterlaten.

nationaal park

Natuurlijk mag de stad Groningen zelf niet ontbreken tijdens je kampeervakantie in de gelijknamige provincie. Hoe rustig het in de provincie zelf is, zo dynamisch en bruisend is het in de stad. Pak ontspannen een terrasje, of ga weer eens uit. Cafés zijn tot diep in de nacht geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *